Carpet Cleaner

Carpet Cleaner

CARPET CLEANER - детергент за детално и хемиско чистење на  ткаенини, теписи алкантара , обложен мебел ,  pH 11.

CARPET CLEANER е високо концентриран  детергент со нискa пенливост кој темелно ги отстранува нечистотиите од секаков вид на ткаенина, кадифе и теписи...Благодарение на своите карактеристики, тој дава  одлични резултати и со инјектирање (rotor jet http://www.mafra.mk/RotorJet   и извлекување (extractor) на средството за чистење и кога се користи со овие алатки, обезбедувајќи максимална чистота дури и на многу нечисти површини, оставајќи пријатен цветен мирис.

Carpet Cleaner е биоразградлив!
Carpet Cleaner е високо концентрирана течност која се разредува сразмерно  нивото на нечистотија која се третира 1:10/1:30

Carpet Cleaner доби TUV BS-OHSAS 18 001 кој преставува и обезбедува :
-Oбезбедува здрава и безбедна работна средина за работниците и за трети лица, доколку ги има , да се обезбеди согласност со сите важечки прописи во врска со здравјето и безбедноста кај корисникот на работното место!
Подигнување на свеста и информирање на работниците , така што тие можат да ги извршуваат своите должности секогаш безбедно!


Професионална употреба.

Пакување 5 kg.

Напишете коментар или оценка

Забелешка: HTML-от не е преведен!
    Лош           Добар

  • Прегледи: 4440
  • Производител: MA-FRA
  • Код: Carpet Cleaner
  • Достапност: На залиха