Q² Syncro Light

New Q² Syncro Light

Q² Syncro Light  (Mohs + Skin)


Q² Syncro е керамичка заштита со начин на аплицирање во два или три чекори, каде за прв пат се појавува производ од овој ранг кој не е наменет само за сертифицирани детајлери. Главната компонента на Q² Syncro е Mohs (формула 2018) напредна кварцна технологија на познатиот Mohс кој овозможува дебел слој на лакот и адекватна припрема за вториот или трет чекор Skin. Оваа комбинација која е основа на Q² Syncro нуди заштита до 36 месеци со правилно одржување со Q²М производите од Gyeon. 

Првиот чекор со Mohs, по желба може да се нанесе во два слоја, додека Skin како трет завршен слој.  Q² Syncro од 50мл на овој начин (2+1) ќе биде сосема доволен за едно големо возило.

Апликација: откако детално ке се отстрани нечистотијата од површината со Q²М производите , ке се обезмасти и ке се исполира до посакуваниот степен, пред аплицирање на Mohs задолжително се користи Q2M Prep. Секој нареден чекор може да се аплицира во времетраење од 3 часа. Начинот на аплицирање е детално објаснет во упатството за употреба кое е во кутијата.

Пакување:  Mohs 50ml / Skin 30ml / упатство за употреба

                                                Напишете коментар или оценка

Забелешка: HTML-от не е преведен!
    Лош           Добар

  • Прегледи: 74
  • Производител: Gyeon
  • Код: Q²Syncro Light
  • Достапност: На залиха