Надворешно чистење

Надворешно чистење
Прикажи:
Подреди според:

Shampoo POWER

Shampoo POWER  -  моќен шампон за секаква нечистотија!• Ултра концентриран (обезмасту..

329 MKD Со данок: 279 MKD

Splendorlega

Splendorlega - чистач за фелни Splendorlega  е моќен обезмастувач и чистач, дизајниран да ..

329 MKD Со данок: 279 MKD

Splendorlega 6kg

Splendorlega - чистач за фелни Splendorlega  е моќен обезмастувач и чистач, дизајниран да ..

1,750 MKD Со данок: 1,483 MKD

Split

Split -  примарно средство за нега на вашето возило! СПЛИТ е едноставен производ ко..

299 MKD Со данок: 253 MKD

Split 5

Split 5 -  примарно средство за нега на вашето возило!СПЛИТ е едноставен производ кој ги..

989 MKD Со данок: 838 MKD

Super Dryer

Super Dryer  60x80 - Ultra Microfiber Drying Cloth 530 GSMSuper Dry е примарна крпа после миење..

749 MKD Со данок: 635 MKD

SuperMafraSol

SUPERMAFRASOL - Лидер во класата на безконтактно чистење, со високо анти-статик дејство.Погоден за..

450 MKD Со данок: 381 MKD

SuperMafraSol 6kg

SUPERMAFRASOL - Лидер во класата на безконтактно чистење, со високо анти-статик дејство.Погоден за..

Top Buffing

Top Buffing 60 x 40 - Super Soft Microfiber Cloth 530 GSMTop Buffing е ултра мека микрофибер крпа со..

550 MKD Со данок: 466 MKD

VelCrem 2-3 Days

VelCrem

Velcrem - тврд восок за секоја боја!Ова е мошне популарна крема, производот содржи висок процен..

349 MKD Со данок: 296 MKD

Wash Self

Wash Self - активна пена со полиш ефектWASH Self  е концентриран професионален детергент , &n..

1,100 MKD Со данок: 932 MKD

Wendy

Wendy Венди е високо квалитетен магичен сунгер кој е наменет за темелно чистење!  Густата ..

90 MKD Со данок: 76 MKD

Wheel & Tyre Cleaner

Wheel & Tyre Cleaner - Средство за темелно чистење фелниОва иновативно средство од новата гене..

319 MKD Со данок: 270 MKD

Xtra Brilliance

Xtra Brilliance е  нова микро-фибер крпа со супер-големина, :  60X40cm. Оваа вис..

790 MKD Со данок: 669 MKD

Xtra Brilliance крпа 60x40

Xtra Brilliance е  нова микро-фибер крпа со супер-големина, :  60X40cm. Оваа вис..

159 MKD Со данок: 135 MKD