Q² Mohs

Q² Mohs

Q2 Mohs - ceramic quartz coating


Mohs  има параметри на најмало намалување на нанесениот слој на лакот што е сосема спротивно на останатите керамички производи за заштита кои се на пазарот. Додека останатите производи за заштита, при нанесување имаат дебелина од 0.2 микрони, а после краток период на сушење се намалува до 0.03 микрони, кај овој револуционерен производ намалувањето не е поголемо од 5% после аплицирање или 0.19 микрони откако комплетно ќе се исуши.
Mohs има цврстина од 3-4H  на скалата, што ја прави оваа керамичка заштита екстремно цврста и отпорна на гребење. Преку одржувањето на заштитата, можете да го продолжите времетраењето до 80% . Основното времетраење на Mohs е мин. 12 месеци.

Апликација: откако ке се отстрани нечистотијата од површината, ке се обезмасти и ке се исполира до посакуваниот степен, повторно пред аплицирање на Mohs, се користи Q2M Prep. Начинот на аплицирање е детално објаснет во упатството за употреба кое е во кутијата и на видеото под сликите.

Пакување:  Mohs 50 ml / 100ml Cure / applicator / 4x suede cloth / маска за лице / упатство за употреба
                       Mohs 30 ml / 100ml Cure / applicator / 4x suede cloth / маска за лице / упатство за употреба
                                                                 

Напишете коментар или оценка

Забелешка: HTML-от не е преведен!
    Лош           Добар

  • Прегледи: 3871
  • Производител: Gyeon
  • Код: Mohs
  • Достапност: На залиха