MA-FRA


Fifty years of success and impressive growth, we are firmly established as leader of a rapidly expanding market, with original ideas and solutions, anticipating trends and guidelines. An undisputed leader in every section of the industry: organizational, research, productivity, commercial. Since as long ago as 1965,
MA-FRA has always been on the customers’ side, coming to their aid to easily resolve any problems that may arise from day to day, for both ordinary users and for washing and cleaning professionals, in complete respect for the environment.

Hippy - освежувач Хипи е новиот  освежувач за автомобили од Мa-fra, кој е особено намене..
219 MKD
Со данок: 186 MKD
Panno Extra Dry   Екстра- суво од Mafra , до последната капка ! Екстра голема 43x32ЕКСТРА ..
289 MKD
Со данок: 245 MKD
Pump  - 2 литарска пумпа Совршена алатка за мешање и ненасување на хемикалии (погодна за а..
990 MKD
Со данок: 839 MKD
Plastic Care 3in1 - третман за пластика со пчелин восокПрозивод наменет за пластични делови на автом..
380 MKD
Со данок: 322 MKD
Split 5 -  примарно средство за нега на вашето возило!СПЛИТ е едноставен производ кој ги..
989 MKD
Со данок: 838 MKD
Flash - универзален чистач за ткаенина со четкаНовата и подобрен формула на Flash, богата со внима..
369 MKD
Со данок: 313 MKD
Wendy Венди е високо квалитетен магичен сунгер кој е наменет за темелно чистење!  Густата ..
90 MKD
Со данок: 76 MKD
Pulimoquettes Oxygen - со активен кислород и микро капсулиPulimoquettes Oxygen е новото МА- FRA ср..
1,199 MKD
Со данок: 1,016 MKD
Plastic spray bottle - пластично шише со прскалкаОва е идеална алатка за раствор на хемикалии со вод..
190 MKD
Со данок: 161 MKD
Idrostop - fabric coating IDROSTOP , производ за хидроизолација и регенерација . Нејзинита фо..
599 MKD
Со данок: 508 MKD
AUTOFLOR (Refresh/  BlackBerry n' Musk/ Vanilla & Fruits,Cocos)Ефикасно анти-бактериско осв..
1,499 MKD
Со данок: 1,270 MKD
DIAMANT PLAST FOUR  - полимер за пластика (со Карнауба восок)Дијамант ПЛАСТ создава извонреден ..
419 MKD
Со данок: 355 MKD
Split -  примарно средство за нега на вашето возило! СПЛИТ е едноставен производ ко..
299 MKD
Со данок: 253 MKD
Charme Detergent се користи како прв чекор во процесот на чистење на кожата, базиран на растител..
1,950 MKD
Со данок: 1,653 MKD
ODORBACT OUT Антибактериски санитајзер за автомобилски климатизериOdorbact ги елиминира непри..
429 MKD
Со данок: 364 MKD
Charme Nutrien cremaКолекцијата "Charme" содржи препарати за професионална нега за кожа, која се баз..
499 MKD
Со данок: 423 MKD
 3 in 1 Fabric - Средство за чистење ткаенина• Ги отстранува маснотиите, дезинфекцира и чисти д..
329 MKD
Со данок: 279 MKD
PULIMAX - мулти-наменски производ, лидер за хемиско и детално чистење Супер-концентриран во м..
299 MKD
Со данок: 253 MKD
Leather Care Trattamento 3in1 Pelle - Средство за чистење кожа 3 во 1Мешавина на детергенти 3 во 1..
399 MKD
Со данок: 338 MKD
PULIMAX - лидер за хемиско и детално чистење УНИВЕРЗАЛЕН ДЕТЕРГЕНТ/ОДМАСТУВАЧ ЗА ТЕМЕЛНО ЧИСТЕЊ..
1,199 MKD
Со данок: 1,016 MKD