MA-FRA

Прикажи:
Подреди според:

Aston DB3

Aston DB3DB3 e особено индициран за отстранување на органски и протеински остатоци од сите видови по..

Bacteryd Fast

Bacteryd FastBF е алкохолно средство  за чистење нa површини, за брзо дејствување , кој не ба..

Bathy Plus

BATHY PLUS - Специјален детергент за лесно чистење на санитарна опрема и бањи,  pH &l..

Bitum Solv

Bitum Solv - одстранување на битуменДетергент - Киселина ,осебно се користи за отстранување на бит..

Black 3Plus

Black 3Plus -  полир за гуми• Парфимиран, анти-пукнатината лак.• Заштитува и ја враќа бојата на..

299 MKD Со данок: 253 MKD

BrillMotor Extra

BrillMotor Extra - екстра чистач за мотори Производот кој има способност да го отстрани било ..

Brillstov 2G

BRILLSTOV 2G - Кисело pH средство за МАШИНАТА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ, СРЕДСТВО ЗА ПЛАКНЕЊЕ, Сјај за машина..

BrillStov Neutral

BRILLSTOV NEUTRAL - СЈАЈ ЗА МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ,  СРЕДСТВО ПРИ ПЛАКНЕЊЕ - за средн..

Car Wash & Wax

CAR WASH SHAMPOO & Wax (Восок)• Миење и полирање во едно• Содржи високо-квалитетни растителни во..

330 MKD Со данок: 280 MKD

Car Wash Package

Car Wash Package- Car wash & Wax 1000 ml (шампон со восок)- Black 3 Plus 500ml (полир за гуми)- ..

1,199 MKD Со данок: 1,016 MKD

CarLux

CarLux - заштитен восок со супер-сјајCarlux е восок со природен огледало-ефект восок,  создаден..

399 MKD Со данок: 338 MKD

Carpet Cleaner

CARPET CLEANER - детергент за детално и хемиско чистење на  ткаенини, теписи алкантара , о..

Catenoil

Catenoil (подмачкувач)Совршено подмачкува и штити! секој вид на синџир, запчаник кој треба да р..

540 MKD Со данок: 458 MKD

Cemsolv

Cemsolv -  средство за одстранување бетон од градежни машиниCemsolv е детергент -  кисел..

Charme Detergent 5kg

Charme Detergent се користи како прв чекор во процесот на чистење на кожата, базиран на растител..

1,950 MKD Со данок: 1,653 MKD

Charme Detergente

  Step 1Charme Detergente, детергент со базирана пена која ги раствора и отстранува сите видо..

399 MKD Со данок: 338 MKD

Charme Hydratic

Charme Hydratic Колекцијата "Charme" содржи препарати за професионална нега за кожа, која се ба..

449 MKD Со данок: 381 MKD

Charme Nutrien crema

Charme Nutrien cremaКолекцијата "Charme" содржи препарати за професионална нега за кожа, која се баз..

499 MKD Со данок: 423 MKD

Clay Bar (глина)

Clay Bar 200 гр.(глина)Подготовка на каросериска површини е важна фаза пред полирање . Редовната у..

1,199 MKD Со данок: 1,016 MKD

Clay Bar Package

Clay Bar 200 гр. + Fast Cleaner 500 мл.Подготовка на каросериска површини е важна фаза пред полира..

1,399 MKD Со данок: 1,186 MKD

Clorosan

ClorosanCLOROSAN е концентриран алкален детергент без пена со висока содржина на активен хлор. &..

Comfort Car Wash Pad

Comfort Car Wash PadОвој пад - сунгер за миење на возила се разликува од останатите според материјал..

450 MKD Со данок: 381 MKD

Cromobrill 2G

Cromobrill 2GCROMOBRILL е детергент формулирани за да ги отстрани дамките и траги од оксидација..

Deca Flash

Deca Flash - отстранување на катран, лепилоDeca Flash  е исклучително лесен за употреба кој г..

300 MKD Со данок: 254 MKD

Deca Flash 5kg

Deca Flash 5kg  -  отстранување на катран, лепило, асфалт, битуменDeca Flash  е иск..

2,099 MKD Со данок: 1,779 MKD

Dekalk

DEKALK -  средство за чистење бигор (каменец) во машина за миење за садови , разна опрема и куј..

DeterJet

DeterJet Брзо и ефикасно чисти дискови ,кочница и механичарски единици, без оштетување. DET..

219 MKD Со данок: 186 MKD

Dethy

DETHYБлагодарение на нејзината исклучително моќенa и иновативенa  формула, DETHY  без напо..

Deytona pro line

DAYTONA - Шампон со восок DAYTONA,  е во основа неутрален шампон со способности за темел..

1,300 MKD Со данок: 1,102 MKD

Diamant Plast Four

DIAMANT PLAST FOUR  - полимер за пластика (со Карнауба восок)Дијамант ПЛАСТ создава извонреден ..

1,790 MKD Со данок: 1,517 MKD

Diamant Plast Four

DIAMANT PLAST FOUR  - полимер за пластика (со Карнауба восок)Дијамант ПЛАСТ создава извонреден ..

490 MKD Со данок: 415 MKD

Easytech Polisher

Easytech Dual Action Polisher by Ma-FraDual Action машина за полирање од MafraОбезбедува екстремно н..

15,899 MKD Со данок: 13,474 MKD

Eskimo Wool Pad

Eskimo Wool Pad (Pink)Ескимо јагешка волна е наменета за прва фаза полирање (cuting stage) за орбита..

999 MKD Со данок: 847 MKD

Exterior Pack

Exterior Pack- Power Shampoo 1000 ml (шампон за детално чистење на надворешноста)- Hp 12  500ml..

1,390 MKD Со данок: 1,178 MKD

Fabric 3 in 1

 3 in 1 Fabric - Средство за чистење ткаенина• Ги отстранува маснотиите, дезинфекцира и чисти д..

329 MKD Со данок: 279 MKD

Fall Out Remover

FALL OUT Remover Овој производ се одликува од останатите производи за чистење фелни, по својата..

399 MKD Со данок: 338 MKD

Faspoiler

FASPOILER - полимер за пластикаОБНОВУВА И ГИ ЗАШТИТУВА АВТОМОБИЛСКИТЕ ПЛАСТИЧНИ БРАНИЦИ И РЕТРОВИЗОР..

299 MKD Со данок: 253 MKD

Fast & Black

Fast & Black - полир за гумиFast & Black  произлегува како директно барање од на..

300 MKD Со данок: 254 MKD

Fast & Black 2G

Fast&Black 2G - полир за гумиFast & Black  произлегува како директно барање од н..

1,990 MKD Со данок: 1,686 MKD

Fast Cleaner - Detaling

Fast Cleaner - Detaling - Задржите го вашето возило секогаш чисто и сјајно! Fast Cleaner може..

329 MKD Со данок: 279 MKD

Fast Cleaner 5kg

Fast Cleaner - Detaling - Задржите го вашето возило секогаш чисто и сјајно! Fast Cleaner може..

1,790 MKD Со данок: 1,517 MKD

Flash

Flash - универзален чистач за ткаенина со четкаНовата и подобрен формула на Flash, богата со внима..

369 MKD Со данок: 313 MKD

Flash Bright Kit

FLASH BRIGHT KIT - Полир за алуминиум, хром и челик FLASH BRIGHT е полир крема, специјално ди..

449 MKD Со данок: 381 MKD

Flux Shampoo

FLUX Neutral Shampoo - неутрален шампон Флукс е шампон со само-сушечки ефект создаден значите..

Foam 50 lit. (Penomat)

Foam Generator 50 lit. (Penomat)- 50 литарски пеномат- Made in Italy ​..

18,450 MKD Со данок: 15,636 MKD

Glass Cleaner

Glass Cleaner - чистач за прозори и огледала • Иновативна формула без амонијак, со природени Te..

229 MKD Со данок: 194 MKD

Gold Eskimo Wool Pad

Gold Eskimo Wool Pad Ескимо јагешка волна е наменета за прва фаза полирање (cuting stage) за ор..

1,190 MKD Со данок: 1,008 MKD

Grill Brill

GRILL Brill е специјално формулиран за отстранување на тврдокорните изгорени остатоците од..

Handy Net

HANDY NET е повеќе наменски кремaст антибактериски течен сапун , идеален за миење и дезинфицира..