Gyeon

Прикажи:
Подреди според:

Q² Anti Fog

Q2 Anti FogЗамаглените прозори, посебно во зимскиот период кога температурите се ниски и влажноста н..

850 MKD Со данок: 720 MKD

Q² Can Coat

Q2 Can Coat- Напредна кварц технологија комбинирана со "user friendly" карактеристикаНајцврстата ква..

2,490 MKD Со данок: 2,110 MKD

Q² Can Coat PRO New

Q² Can Coat PRO

Q2 Can Coat PRO  (certificated detailers ONLY!)- Напредна кварц технологија комбинира..

Q² DuraFlex

Q² DuraFlex  (only certificated detailers)Q² DuraFlex е производ кој го презема врвот на скалат..

Q² Fabric Coat

Q² Fabric Coat 120mlQ² Fabric Coat дава невидилива кварцна заштита на ткаенина и текстил со траење д..

799 MKD Со данок: 677 MKD

Q² Leather Coat

Q2 Leather CoatСо само еден слој од Leather Coat обезбедувате висока заштита на третираната кожа.&nb..

1,090 MKD Со данок: 924 MKD

Q² Leather Shield

Q2 Leather Shield Q² Leather Shield е напредна SIO2 базирана формула, специјално дизајнирана за..

2,790 MKD Со данок: 2,364 MKD

Q² Matte

Q² MatteQ² Matte е единствената керамичка заштита за мат лак! Овој производ дава природен изглед на ..

Q² Mohs

Q2 Mohs - ceramic quartz coatingMohs  има параметри на најмало намалување на нанесениот слој на..

Q² Mohs +

Q² Mohs +  2018 edition  (only certificated detailers)2018 edition = Base + PhobicQ2 Mohs ..

Q² One

Q² One  Q² One е првиот производ кој е наменет за професионална употреба како и за ентузијасти ..

4,490 MKD Со данок: 3,805 MKD

Q² Rim

Q2 RimФелните, после температурата на моторот, се најизложени на висока температура кај автомобилот...

2,390 MKD Со данок: 2,025 MKD

Q² Syncro

Q² Syncro  (Mohs + Skin)Q² Syncro е керамичка заштита со начин на аплицирање во два или три чек..

Q² Tire

Q2 Tire Q2 Tire е единствен SIO2  базиран производ за гуми кој покрај долготрајна издржлив..

1,090 MKD Со данок: 924 MKD

Q² Trim

Q2 TrimНапредната кварцна технологија на Gyeon ја претстави новата формула на Q2 Trim, која поддржув..

2,390 MKD Со данок: 2,025 MKD

Q² View

Q2 ViewОсновната намена на View е да ја зголеми сигурноста и комфорот на возење во деликатни услови ..

1,389 MKD Со данок: 1,177 MKD

Q²M Preserve

Q2M Preserve Preserve е производ наменет за брзо реставрирање на побелените пластики со голема ..

690 MKD Со данок: 585 MKD

Q²M Quick Detailer

Q²M  Quick Detailer Q²M  Quick Detailer, производ кој се одликува по својата супериор..

600 MKD Со данок: 508 MKD

Q²M  Quick Detailer 1000 New

Q²M Quick Detailer 1000

Q²M  Quick Detailer  1000Q²M  Quick Detailer, производ кој се одликува по својата суп..

1,190 MKD Со данок: 1,008 MKD

Q²M Soft Dryer 60x80

 Q2M Soft Dryer 60x80GYEON Q2M Soft Dryer  е микрофибер крпа за сушење. Специјално ди..

790 MKD Со данок: 669 MKD

Q²M Tire Express

Q²M  Tire ExpressПроизвод за нега на гуми, наменет за секојдневна употреба без несакани дејства..

790 MKD Со данок: 669 MKD

Q²M Bathe +

Q2M Bathe +  pH Neutral Shampoo with SIO2 (hydrophobic)Bathe +  е неутрален pH шампон со S..

990 MKD Со данок: 839 MKD

Q²M Cure New

Q²M Cure

Q²M Cure Q²M Cure е врвен производ за одржување на каварцната керамика, дизајниран да се аплици..

890 MKD Со данок: 754 MKD

Q²M Iron

Q²M IronПроизвод наменет за детално чистење и хемиска деконтаминација на секој надворешен дел од авт..

890 MKD Со данок: 754 MKD

Q²M Leather Cleaner

Q²M Leather Cleaner Q²M Leather Cleaner производ наменет за ефикасно чистење на кожа пред нанес..

890 MKD Со данок: 754 MKD

Q²M Leather Cleaner 1000

Q²M Leather Cleaner  1000mlQ²M Leather Cleaner производ наменет за ефикасно чистење на кожа пре..

1,390 MKD Со данок: 1,178 MKD

Q²M Leather SET New

Q²M Leather SET

Q²M Leather SET StrongQ²M Leather SET е комплетен сет за третман на кожа! Составен од:- Q²M Lea..

1,890 MKD Со данок: 1,602 MKD

Q²M Polish Wipe 40x40

Polish Wipe 40x40-Best for polish removal -Припремата на лакот пред аплицирање на керамичка заштита ..

380 MKD Со данок: 322 MKD

Q²M Prep

Q2M Prep 1000ml.Керамичката заштита како Mohs, Prime или Dura Bead бара одлична подготовка на п..

1,290 MKD Со данок: 1,093 MKD

Q²M Prep

Q2M Prep Керамичката заштита како Mohs, Prime или Dura Bead бара одлична подготовка на пов..

790 MKD Со данок: 669 MKD

Q²M Silk Dryer 50x55

Silk Dryer 50x55Q²M Silk Dryer е иновативен материјал за сушење кој го претстави Gyeon во 2015 год.О..

650 MKD Со данок: 551 MKD

Q²M Silk Dryer 70x90

Silk Dryer 70x90 (extra large)Q²M Silk Dryer е иновативен материјал за сушење кој го претстави Gyeon..

850 MKD Со данок: 720 MKD

Q²M Silk Mitt

Q²M Silk Mitt Q²M Silk Mitt, е посебна ракавица која е специјално дизајнирана за лесно сушење н..

690 MKD Со данок: 585 MKD

Q²M Smoothie

Q²M SmoothieQ²M Smoothie е основна алатка за професионално и детално миење на надворешниот дел од во..

890 MKD Со данок: 754 MKD

Q²M Soft Wipe

Q²M Soft Wipe 40x60Q²M Soft Wipe е изработена од максимално мек материјал со ласерски сечени рабови,..

390 MKD Со данок: 331 MKD

Q²M Suede 40x40

Suede 40x40Suede е високо квалитетна микрофибер крпа со кратко влакно, ласерски изработена без рабов..

290 MKD Со данок: 246 MKD

Q²M Tar

Q²M Tar  (1000ml)Q²M Tar е примарен производ во процесот на детаилинг, каде е потребно брзо и е..

1,490 MKD Со данок: 1,263 MKD

Q²M Vinyl Cleaner

Q²M Vinyl CleanerQ²M Vinyl Cleaner е производ наменет за детално чистење на пластика. Овој производ ..

890 MKD Со данок: 754 MKD

Q²M Water Spot

Water SpotWater spot е едноставен производ за употреба за чистење на исушени капки од вода. Пред упо..

690 MKD Со данок: 585 MKD

Q²M Wet Coat 2-3 Days

Q²M Wet Coat

Q2M Wet Coat Wet Coat од Gyeon е револуционерен спреј силант кој дава инстант заштита - ед..

890 MKD Со данок: 754 MKD

Q²M Wet Coat 1000 New

Q²M Wet Coat 1000

Q2M Wet Coat 1000Wet Coat од Gyeon е револуционерен спреј силант кој дава инстант заштита - едн..

1,390 MKD Со данок: 1,178 MKD

Q²M Wheel Brush Large New

Q²M Wheel Brush Large

Q²M Wheel Brush LargeWheel Brush Large е изузетно мека и сигурна четка за чистење фелни, без притоа ..

1,390 MKD Со данок: 1,178 MKD