MA-FRA


Педесет години успех и неверојатен раст, ние сме цврсто етаблирани како лидери на брзо растечки пазар со оригинални идеи и решенија, следејќи ги трендовите и насоките. Неприкосновен лидер во секој сектор на индустријата: организација, истражување, продуктивност. Уште од 1965 година, МА-ФРА отсекогаш била на страната на клиентите, помагајќи им лесно да ги решат сите проблеми кои може да настанат секојдневно, како за обичните корисници така и за професионалците во оваа професија, со комплетно почитување и заштита на околината. Секој прозивод од Ма-Фра е високо сертифициран според TUV стандардите со ISO 9001, ISO 14001 & ISO 18001.


Polishing Cloth 60 x 40  - Ultra Microfiber Polish & Compound RemoverPolishing Cloth - Поли..
300 MKD
text_tax 254 MKD
Leather Care Trattamento 3in1 Pelle - Средство за чистење кожа 3 во 1Мешавина на детергенти 3 во 1..
450 MKD
text_tax 381 MKD
Nebula Pump Foam 2.0  - 2 литарска пумпаСовршена алатка за мешање и ненасување на хемикали..
1,990 MKD
text_tax 1,686 MKD
Hippy - освежувач Хипи е новиот  освежувач за автомобили од Мa-fra, кој е особено намене..
280 MKD
text_tax 237 MKD
Split 5 -  примарно средство за нега на вашето возило!СПЛИТ е едноставен производ кој ги..
989 MKD
text_tax 838 MKD
Pulimoquettes Oxygen - со активен кислород и микро капсулиPulimoquettes Oxygen е новото МА- FRA ср..
1,790 MKD
text_tax 1,517 MKD
Plastic Care 3in1 - третман за пластика со пчелин восокПрозивод наменет за пластични делови на автом..
380 MKD
text_tax 322 MKD
Super Dryer  60x80 - Ultra Microfiber Drying Cloth 530 GSMSuper Dry е примарна крпа после миење..
890 MKD
text_tax 754 MKD
Wendy Венди е високо квалитетен магичен сунгер кој е наменет за темелно чистење!  Густата ..
90 MKD
text_tax 76 MKD
Plastic spray bottle - пластично шише со прскалкаОва е идеална алатка за раствор на хемикалии со вод..
249 MKD
text_tax 211 MKD
 3 in 1 Fabric - Средство за чистење ткаенина• Ги отстранува маснотиите, дезинфекцира и чисти д..
380 MKD
text_tax 322 MKD
Double Face - Ultra Microfiber 40x40Double Face е микрофибер крпа со две различни лица. Идеална за а..
380 MKD
text_tax 322 MKD
FLASH BRIGHT KIT - Полир за алуминиум, хром и челик FLASH BRIGHT е полир крема, специјално ди..
490 MKD
text_tax 415 MKD
  Step 1Charme Detergente, детергент со базирана пена која ги раствора и отстранува сите видо..
450 MKD
text_tax 381 MKD
Interior Pack- Diamant Plast  PRO 750ml (средство за пластики и кожа)- Pulimax 500ml (средство ..
1,350 MKD
text_tax 1,144 MKD
Panno 3 SHINE - комплет од 3 високо квалитетни микро-фибер крпи.Тоа е изборот на професионалци, си..
350 MKD
text_tax 297 MKD
Split -  примарно средство за нега на вашето возило! СПЛИТ е едноставен производ ко..
299 MKD
text_tax 253 MKD
Panno Extra Dry   Екстра- суво од Mafra , до последната капка ! Екстра голема 43x32ЕКСТРА ..
289 MKD
text_tax 245 MKD
Floor Carpet New
Floor carpet - специјално дизајнирана четка за чистење текстилни подови..
1,090 MKD
text_tax 924 MKD
Heavy Work Microfiber е  нова микро-фибер крпа со супер-големина, :  60X40cm. Ов..
990 MKD
text_tax 839 MKD
Heavy Work Microfiber е  нова микро-фибер крпа со супер-големина, :  60X40cm. Ов..
199 MKD
text_tax 169 MKD
ODORBACT OUT - NEW CAR fragrance Антибактериски санитајзер за автомобилски климатизериOdorbact ..
450 MKD
text_tax 381 MKD
Charme Nutrien cremaКолекцијата "Charme" содржи препарати за професионална нега за кожа, која се баз..
690 MKD
text_tax 585 MKD
Multi Towel 7 PCS New
PANNO MULTI TOWEL  - 7 PCS35x40cm-330gsmСет од 7 високо квалитетни крпи кои се наменети за сека..
1,590 MKD
text_tax 1,347 MKD
Idrostop - fabric coating IDROSTOP , производ за хидроизолација и регенерација . Нејзинита фо..
699 MKD
text_tax 592 MKD
PULIMAX - мулти-наменски производ, лидер за хемиско и детално чистење Супер-концентриран во м..
390 MKD
text_tax 331 MKD
DIAMANT PLAST Pro dressing  - полимер за пластика (со Карнауба восок)Дијамант ПЛАСТ про др..
490 MKD
text_tax 415 MKD
Charme Hydratic Колекцијата "Charme" содржи препарати за професионална нега за кожа, која се ба..
500 MKD
text_tax 424 MKD
Top Buffing 60 x 40 - Super Soft Microfiber Cloth 530 GSMTop Buffing е ултра мека микрофибер крпа со..
450 MKD
text_tax 381 MKD
Charme Detergent се користи како прв чекор во процесот на чистење на кожата, базиран на растител..
2,390 MKD
text_tax 2,025 MKD
DIAMANT PLAST FOUR  - полимер за пластика (со Карнауба восок)Дијамант ПЛАСТ создава извонреден ..
2,090 MKD
text_tax 1,771 MKD
Fabric seat New
Fabric Seat  - специјално дизајнирана четка за чистење текстилни седишта..
1,090 MKD
text_tax 924 MKD
PULIMAX 2.0 - лидер за хемиско и детално чистење 2022 год. Pulimax 2.0 УНИВЕРЗАЛЕН ДЕТЕРГЕ..
1,690 MKD
text_tax 1,432 MKD
AUTOFLOR (Refresh/  BlackBerry n' Musk/ Vanilla & Fruits,Cocos)Ефикасно анти-бактериск..
1,790 MKD
text_tax 1,517 MKD
HP 12 -  посебен моќен универзален чистач!Повеќенаменски , универзален , сестран ...&..
1,950 MKD
text_tax 1,653 MKD