За Нас

Велмар Дооел е официјален застапник за производите од програмата на Ma-Fra, Menzerna, Gyeon и Labocosmetica, Со почетокот на 2017 год, Велмар ја претстави Carwash.mk какоединствена специјализирана веб продавница за детаилинг и кар ваш.  Нашите планови за иднина се да ја шириме палетата на производи со други реномирани светски брендови во областа на детаилингот.