Rotor jet by Ma-Fra

2-3 Days Rotor jet by Ma-Fra

Rotorjet

Rotorjet е  компримиран воздух -  пиштол  погоден за чистење автомобилски ентериери, како и мебел во вашиот дом. Доволно е да се користи PULIMAX EWO ,  целосно не се токсични , со додавање на вода во размер 01:03 -  01:05 разредување, PULIMAX стандарден 1:20 , да се добие одлични резултати.

Rotorjet е навистина исклучително потребна алатка , способна за неколку моменти да ја исчисти целата внатрешност на автомобилот : од седиштата, табла,  барови на вратите , заштеда на време и напор!

Rotor Jet + Pulimax , 100% безбеден за користење во затворени простори !

Прскање на хемиски производ , сепак , може да предизвика штета на здравјето на оператор! Користење Rotorjet со PULIMAX EWO , всушност , не преземаат ризици за здравјето : PULIMAX EWO е VOC слободен, така што не е штетно за респираторниот систем на операторот и трети лица

Rotorjet потоа може да се користи за сушење на третираниот дел: едноставно се затвора дотокот на течност и пиштолот ќе работи во фазата- сушење.


Пакување: Rotor Jet + Pulimax EWO 2 лит. 


                                                             


Напишете коментар или оценка

Забелешка: HTML-от не е преведен!
    Лош           Добар

  • Прегледи: 15250
  • Производител: MA-FRA
  • Код: Rotor jet
  • Достапност: 2-3 Days
  • 11,890 MKD
  • Без данок: 10,076 MKD