MENZERNA

Прикажи:
Подреди според:

FF 3000 (250ml)

Final Finish FF3000 (PO85U) 250 ml.Final Finish 3000 е стандард во индустријата на професионалните а..

699 MKD Со данок: 592 MKD

SF 3500 (250ml)

Super Finish SF 3500 (PO106FA)  250ml,Menzerna направи уште еден пресвртница со Super Finish 35..

890 MKD Со данок: 754 MKD

125mm Rotary Backing Plate

125mm Rotary Backing Plate - подлошка за ротациона машина за полирање    Menzerna Gmb..

1,290 MKD Со данок: 1,093 MKD

2in1 Power Protect

2in1 Power Protect PPUltra (Sealant) -  Финиш + Заштита без силикон2in1 PP Ultra е сосема ..

750 MKD Со данок: 636 MKD

3in1 (250ml)

3 in 1 (Cut,Gloss&Wax)Menzerna 3 во 1 е производ- новитет кој со строги правила, како и сите п..

790 MKD Со данок: 669 MKD

95mm Backing Plate

95mm Backing Plate - подлошка за ротациона машина за полирање   Menzerna GmbH  , M14 ..

990 MKD Со данок: 839 MKD

Control Cleaner

Control Cleaner (inspection spray)    Menzerna control cleaner е хемиско средство за чисте..

790 MKD Со данок: 669 MKD

Final Finish FF3000

Final Finish FF3000 (PO85U)Final Finish 3000 е стандард во индустријата на професионалните авто-лаке..

2,190 MKD Со данок: 1,856 MKD

Hard Pad P150H

Hard Pad P150H - тврд сунѓер 150150мм (бел)тврд сунгер гарантира финиш со брилајтен висок сја..

690 MKD Со данок: 585 MKD

HCC 1000 (250ml)

Heavy Cut Compound 1000Cut: 9 , Gloss: 3Пакување: 250 ml...

699 MKD Со данок: 592 MKD

HCC 1100 (250ml)

Heavy Cut Compound 1100HCC 1100 е оптимизирана паста за репарирање на лакот во прв чекор, отстранува..

699 MKD Со данок: 592 MKD

HCC 400 (250ml)

Heavy Cut Compound 400    ( Fast Gloss FG400)  250ml.Heavy Cut Compound 4..

799 MKD Со данок: 677 MKD

HCC 400 Green Line

Heavy Cut Compound 400 Green Line -  VOC free  -  250ml.Heavy Cut 400 ..

799 MKD Со данок: 677 MKD

Heavy Cut 400 Green Line

Heavy Cut 400 Green Line -  VOC freeHeavy Cut 400 Green Line е новата линија од Мензерна п..

2,290 MKD Со данок: 1,941 MKD

Heavy Cut Compound 1000

Heavy Cut Compound 1000Cut: 9 , Gloss: 3Пакување: 1 литар ( 1,5 kg )..

1,890 MKD Со данок: 1,602 MKD

Heavy Cut Compound 400

Heavy Cut Compound 400    ( Fast Gloss FG400)Heavy Cut Compound 400 предходно како Fast ..

2,290 MKD Со данок: 1,941 MKD

Lamb wool pad L150

Lamb wool pad L150 -  Волна Изработен од јагнешка волна, овој сунгер е дизајниран д..

890 MKD Со данок: 754 MKD

Liquid Carnauba Protection

Liquid Carnauba ProtectionПриродниот течен карнауба восок се издвојува од другите з..

850 MKD Со данок: 720 MKD

Medium Pad P150M

Medium Pad P150M - Среден сунѓер150мм (жолт) среден сунгер, се користи за отстранување н..

690 MKD Со данок: 585 MKD

Medium Polish 2500

Medium Polish Cut,  MPC 2500 (PO203)Menzerna Medium Polish Cut, MPC 2500 е соединение кое има в..

2,090 MKD Со данок: 1,771 MKD

Menz Combo

Menzerna Combo- HCC 1000 ( 1 литар )- MPC 2500 ( 1 литар )- FF 3000 ( 1 литар )  ..

5,890 MKD Со данок: 4,992 MKD

Metal polish cream 2-3 Days

Metal polish cream

Metal polish cream - полир за метал/пластикаПолир паста за метал и пластика без абразиви!Оваа пинк..

690 MKD Со данок: 585 MKD

Metal polish cream 1kg

Metal polish cream - полир за метал/пластикаПолир паста за метал и пластика без абразиви!Оваа пинк..

2,190 MKD Со данок: 1,856 MKD

Microfiber cloth

Menzerna Микрофибер крпа (Laser cut)Микрофибер крпа израборена од микро влакна според високите станд..

300 MKD Со данок: 254 MKD

MPC 2500 (250ml)

Medium Polish Cut 2500 (PO203) - 250ml.Menzerna Power Finish 2500 е соединение кое има високо ниво н..

750 MKD Со данок: 636 MKD

Orbital Wool Pad

Orbital Wool Pad 140mm  ( 5,5' )Волна наменета за Орбитална машина со максимален степен на поли..

890 MKD Со данок: 754 MKD

Premium Heavy Cut

Premium Heavy Cut Foam Pad 180 mmНаменет за Heavy Cut производите:  SHCC 300 , HCC 400 , HCC 10..

1,090 MKD Со данок: 924 MKD

Premium Heavy Cut 150 mm

Premium Heavy Cut Foam Pad 150 mm Наменет за Heavy Cut производите:  SHCC 300 , HCC 400 , ..

890 MKD Со данок: 754 MKD

Premium Heavy Cut 95

Premium Heavy Cut Foam Pad 95 mmНаменет за Heavy Cut производите:  SHCC 300 , HCC 400 , HCC 100..

450 MKD Со данок: 381 MKD

Premium Medium Cut

Premium Medium Cut Foam Pad 180 mmНаменет за Medium Cut Polish производите: MPC 2200,  MPC 2500..

1,090 MKD Со данок: 924 MKD

Premium Medium Cut 150 mm

Premium Medium Cut Foam Pad 150 mmНаменет за Medium Cut Polish производите: MPC 2200,  MPC 2500..

890 MKD Со данок: 754 MKD

Premium Medium Cut 95

Premium Medium Cut Foam Pad 95 mmНаменет за Medium Cut Polish производите: MPC 2200,  MPC 2500 ..

450 MKD Со данок: 381 MKD

Premium Soft Cut

Premium Soft Cut Foam Cut 180mmНаменет за Finish Cut производите: FF3000 , SF3500 , SFP 38..

1,090 MKD Со данок: 924 MKD

Premium Soft Cut 150mm

Premium Soft Cut Foam Cut 150 mmНаменет за Finish Cut производите: FF3000 , SF3500 , SFP 3..

890 MKD Со данок: 754 MKD

Premium Wax 150mm

Premium Wax Foam Cut 150 mmНаменет за Protection производите: Power Lock, Power Protect Ultra (PP Ul..

890 MKD Со данок: 754 MKD

SHCC 300 (250ml)

Super Heavy Cut Compound 300Menzerna SHCC300  е последната технологија од menzerna, соединени..

850 MKD Со данок: 720 MKD

SHCC 300 Green Line

Super Heavy Cut Compound 300 Green Line - VOC FREE   (250ml.)Super Heavy Cut Compound 300 ..

890 MKD Со данок: 754 MKD

Soft Pad P150S

Soft Pad P150S - Мек сунѓер за полирање150мм (црн) мек сунгер е совршен за отстранување на..

690 MKD Со данок: 585 MKD

SPF 3800 (250ml)

Super Finish Plus 3800   Menzerna Super Finish Plus 3800, порано позната како микро полиш ..

790 MKD Со данок: 669 MKD

Super Finish Plus 3800

Super Finish Plus 3800Menzerna Super Finish Plus 3800, порано позната како микро полиш под бројот со..

2,390 MKD Со данок: 2,025 MKD

Super Finish SF3500

Super Finish SF 3500 (PO106FA)Menzerna направи уште еден пресвртница со Super Finish 3500! (SF4000)О..

2,350 MKD Со данок: 1,992 MKD

Super Heavy Cut 300 Green Line

Super Heavy Cut Compound 300 Green Line - VOC FREE Super Heavy Cut Compound 300 Green Line е но..

2,490 MKD Со данок: 2,110 MKD

Super Heavy Cut 300 Green Line New

Super Heavy Cut 300 Green Line

Super Heavy Cut Compound 300 Green Line - VOC FREE Super Heavy Cut Compound 300 Green Line е но..

2,490 MKD Со данок: 2,110 MKD

Super Heavy Cut C. 300

Super Heavy Cut Compound 300Menzerna SHCC300  е последната технологија од menzerna, соединени..

2,390 MKD Со данок: 2,025 MKD