Labocosmetica

Прикажи:
Подреди според:

Aquavelox

Aquavelox - Керамичка заштита за стаклоAquavelox е керамичка заштита за стакло која се разликува од ..

990 MKD Со данок: 839 MKD

Beneficia

Beneficia  -  Wet Coat (инстант Sio2 заштита)Овој производ е базиран на флорополимерна тех..

950 MKD Со данок: 805 MKD

Beneficia 100ml.

Beneficia  -  Wet Coat (инстант Sio2 заштита)Овој производ е базиран на флорополимерна тех..

380 MKD Со данок: 322 MKD

Cronos

Cronos - Брз декарбонајзерВисоко квалитетен декарбонајзер!  за само неколку минути после аплици..

690 MKD Со данок: 585 MKD

Cupido

Cupido - Sealant nanoglazeВисока заштита која се одликува со сјајност и длабочина  како природе..

1,090 MKD Со данок: 924 MKD

Cupido 100ml

Cupido 100ml - Sealant nanoglazeВисока заштита која се одликува со сјајност и длабочина  како п..

450 MKD Со данок: 381 MKD

Derma

Derma - Revitalizing leather cleaner Derma е концетриран чистач со балансирана формула која има..

790 MKD Со данок: 669 MKD

Derma 100ml

Derma - Revitalizing leather cleaner 100ml. Derma е концетриран чистач со балансирана формула к..

320 MKD Со данок: 271 MKD

Derma Sealant

Derma Sealant / Leather CoatDerma Sealant  е базиран на природни полимери кои и дозволуваат на ..

950 MKD Со данок: 805 MKD

Derma Sealant 100ml

Derma Sealant / Leather Coat 100mlDerma Sealant  е базиран на природни полимери кои и дозволува..

450 MKD Со данок: 381 MKD

Double Face

Double Face - Ultra Microfiber 40x40Double Face е микрофибер крпа со две различни лица. Идеална за а..

380 MKD Со данок: 322 MKD

Drying towel 90x70 New

Drying towel 90x70

DRYING TOWELSINGLE PIECE 70 x 90cm - 530gsmВисоко квалитетна крпа за лесно сушење/бришење на возилот..

1,190 MKD Со данок: 1,008 MKD

Ductile

Ductile - APC Cleaner ( All Purpose Cleaner)Ductile All Purpose Cleaner е повеќе наменски производ к..

790 MKD Со данок: 669 MKD

Ductile 5kg 2-3 Days

Ductile 5kg

Ductile - APC Cleaner ( All Purpose Cleaner)Ductile All Purpose Cleaner е повеќе наменски производ к..

2,390 MKD Со данок: 2,025 MKD

Energo

Energo -  Брза солуција за отстранување на кисел дожд и флеки од бигор (деконтаминација)Ефикасн..

750 MKD Со данок: 636 MKD

Fabric seat New

Fabric seat

Fabric Seat  - специјално дизајнирана четка за чистење текстилни седишта..

1,090 MKD Со данок: 924 MKD

Floor Carpet New

Floor Carpet

Floor carpet - специјално дизајнирана четка за чистење текстилни подови..

1,090 MKD Со данок: 924 MKD

Gladius S12 Orbitale

Gladius S12 OrbitaleGladius 12" орбитална машина!Производство: Made in Italy ..

15,990 MKD Со данок: 13,551 MKD

Gladius S15 Orbital

Gladius S15 OrbitalGladius 15" Орбитална машинаПроизводство : Made in Italy!      &nb..

18,500 MKD Со данок: 15,678 MKD

Glico

GLICO 500ml  - acid based fabric cleaner Галико е патентирана формула на Labocosmetica , с..

790 MKD Со данок: 669 MKD

Hydra

Hydra - Hyper Dressing Мулти наменски хајпер дресинг за надворешни и внатрешни пластики, кожни ..

850 MKD Со данок: 720 MKD

Hydra 100ml

Hydra 100ml - Hyper Dressing Мулти наменски хајпер дресинг за надворешни и внатрешни пластики, ..

350 MKD Со данок: 297 MKD

Labo Package 100ml

Labo Package 100ml - Revita WASH & COAT Shampoo 100ml  (нано шампон со керамичка зашти..

1,190 MKD Со данок: 1,008 MKD

Labo Package 500ml

Labo Package 500ml - Revita WASH & COAT Shampoo 500ml  (нано шампон со керамичка зашти..

2,790 MKD Со данок: 2,364 MKD

Multi Towel 7 PCS New

Multi Towel 7 PCS

PANNO MULTI TOWEL  - 7 PCS35x40cm-330gsmСет од 7 високо квалитетни крпи кои се наменети за сека..

1,590 MKD Со данок: 1,347 MKD

Nero

NERO  -  Дресинг за гумени / пластични површиниНеро е средство наменето за заштита на гуме..

890 MKD Со данок: 754 MKD

Neve

Neve - Неутрален детаилинг шампон / Detailing pre-wash foamNeve е pH неутрален и  високо пенлив..

750 MKD Со данок: 636 MKD

Neve 5kg

Neve - Неутрален детаилинг шампон / Detailing pre-wash foamNeve е pH неутрален и  високо пенлив..

2,190 MKD Со данок: 1,856 MKD

Nitido New

Nitido

Nitido - средство за чистење стаклоНитидо е специјално дизајнирано средство за лесно чистење на стак..

590 MKD Со данок: 500 MKD

Omnia 2.0

Omnia 2.0 Omnia е совршен производ за целосно внатрешно и детално чистење на ентериер во возило..

700 MKD Со данок: 593 MKD

Perfecta

Perfecta - Quick Detailier / High Gloss & ProtectionPerfecta е високо квалитетен производ кој се..

790 MKD Со данок: 669 MKD

Perfecta 100ml

Perfecta - Quick Detailier / High Gloss & ProtectionPerfecta е високо квалитетен производ кој се..

320 MKD Со данок: 271 MKD

Perfecta Sio2 New

Perfecta Sio2

Perfecta SIO2 - Ceramic Quick Detailer Нова верзија на Perfecta so Sio2 керамичка заштита!..

990 MKD Со данок: 839 MKD

Polishing Cloth

Polishing Cloth 60 x 40  - Ultra Microfiber Polish & Compound RemoverPolishing Cloth - Поли..

300 MKD Со данок: 254 MKD

Primus

Primus Primus е моќен алкален производ (без сода) кој дава богата пена кога се користи со Foam ..

790 MKD Со данок: 669 MKD

Primus 5kg New

Primus 5kg

Primus 4500mlPrimus е моќен алкален производ (без сода) кој дава богата пена кога се користи со Foam..

2,290 MKD Со данок: 1,941 MKD

Purifica

PURIFICA 1000 Деконтаминација - нано шампон за корекција на керамичка заштитаНано шампон со aci..

990 MKD Со данок: 839 MKD

Reflecto

Reflecto - Засилувач. каталист за керамичка заштитаReflecto, е заврстувач на керамиката која е потре..

790 MKD Со данок: 669 MKD

Revitax

REVITAX - Wash & CoatНапредна технологија на неутрален шампон со Sio2Неговата намена првичн..

990 MKD Со данок: 839 MKD

Revitax 100ml

REVITAX - Wash & Coat  100mlНапредна технологија на неутрален шампон со Sio2Неговата н..

390 MKD Со данок: 331 MKD

Satino

Satino  - Шампон за мат финиш-       Шампон со одлични пер..

790 MKD Со данок: 669 MKD

Semper

SEMPER - Неутрален шампон со висок степен на лубрикација-      &n..

690 MKD Со данок: 585 MKD

Sidero

Sidero  (Iron Remover + Anti-Lime Action)Sidero  е средство наменето за хемиска деконтамин..

790 MKD Со данок: 669 MKD

Super Dryer

Super Dryer  60x80 - Ultra Microfiber Drying Cloth 530 GSMSuper Dry е примарна крпа после миење..

890 MKD Со данок: 754 MKD

Top Buffing

Top Buffing 60 x 40 - Super Soft Microfiber Cloth 530 GSMTop Buffing е ултра мека микрофибер крпа со..

450 MKD Со данок: 381 MKD

Venere

Venere - Glaze Sealant / PrimerVenere е прозивод кој се користи во крајната фаза на полирање, пред д..

790 MKD Со данок: 669 MKD

Veritas

Veritas - Моќен обезмастувач, третман пред керамичка заштитаЗадолжителен производ на секој детаилер!..

1,151 MKD Со данок: 976 MKD

Veritas 100ml

Veritas - Моќен обезмастувач, третман пред керамичка заштитаЗадолжителен производ на секој детаилер!..

390 MKD Со данок: 331 MKD