За Нас

Велмар KEM е официјален застапник за производите од програмата на Ma-Fra, Menzerna, Gyeon и Labocosmetica, Со почетокот на 2017 год, Велмар KEM ја претстави Carwash.mk како единствена специјализирана веб продавница за детаилинг и кар ваш.  Нашите планови за иднина се да ја шириме палетата на производи со други реномирани светски брендови во областа на детаилингот.