Gyeon


Gyeon нуди голем избор на производи со премиум квалитет кои се темелно тестирани да ги задоволат потребите на детајлерите-ентузијасти, како и на побарувањата на професионалците. Во Gyeon не се штедиме при креирање на најиновативните солуции, секогаш обезбедувајки исклучителни резултати. Наша мисија е да испорачаме технолошки најнапредни производи, по пристапни цени. Го цениме вашето време, затоа може да се потпрете на нашата постојаност, најквалитетни производи како и на нашата експертиза создадена низ многу години на развој и подобрување. Ви нудиме целосни решенија, затоа нашите производи кои се лидери на пазарот за керамичка заштита доаѓаат со сите потребни додатни производи и илустрирани инструкции за да можете лесно да го постигнете најдобриот резултат. Нашите производи се спакувани во специјално дизајнирани пакувања кои содржат јасни информации и одржлив бренд.    


Q2 Anti FogЗамаглените прозори, посебно во зимскиот период кога температурите се ниски и влажноста н..
850 MKD
text_tax 720 MKD
Q2 Can Coat- Напредна кварц технологија комбинирана со "user friendly" карактеристикаНајцврстата ква..
2,690 MKD
text_tax 2,280 MKD
Q2 Can Coat PRO  (certificated detailers ONLY!)- Напредна кварц технологија комбинира..
0 MKD
text_tax 0 MKD
Q² DuraFlex  (only certificated detailers)Q² DuraFlex е производ кој го презема врвот на скалат..
0 MKD
text_tax 0 MKD
Q² Fabric Coat 120mlQ² Fabric Coat дава невидилива кварцна заштита на ткаенина и текстил со траење д..
799 MKD
text_tax 677 MKD
Q2 Leather CoatСо само еден слој од Leather Coat обезбедувате висока заштита на третираната кожа.&nb..
1,250 MKD
text_tax 1,059 MKD
Q2 Leather Shield Q² Leather Shield е напредна SIO2 базирана формула, специјално дизајнирана за..
2,790 MKD
text_tax 2,364 MKD
Q² MatteQ² Matte е единствената керамичка заштита за мат лак! Овој производ дава природен изглед на ..
0 MKD
text_tax 0 MKD
Q2 Mohs - ceramic quartz coatingMohs  има параметри на најмало намалување на нанесениот слој на..
0 MKD
text_tax 0 MKD
Q² Mohs +  2018 edition  (only certificated detailers)2018 edition = Base + PhobicQ2 Mohs ..
0 MKD
text_tax 0 MKD
Q² One  Q² One е првиот производ кој е наменет за професионална употреба како и за ентузијасти ..
4,490 MKD
text_tax 3,805 MKD
Q2 Quick View Овој производ се одликува по својата брзина на аплицирање! Со негово аплицирање н..
1,590 MKD
text_tax 1,347 MKD
Q2 RimФелните, после температурата на моторот, се најизложени на висока температура кај автомобилот...
2,490 MKD
text_tax 2,110 MKD
Q² Syncro  (Mohs + Skin)Q² Syncro е керамичка заштита со начин на аплицирање во два или три чек..
0 MKD
text_tax 0 MKD
Q² Syncro Light New
Q² Syncro Light  (Mohs + Skin)Q² Syncro е керамичка заштита со начин на аплицирање во два ..
0 MKD
text_tax 0 MKD
Q2 Tire Q2 Tire е единствен SIO2  базиран производ за гуми кој покрај долготрајна издржлив..
1,090 MKD
text_tax 924 MKD
Q2 TrimНапредната кварцна технологија на Gyeon ја претстави новата формула на Q2 Trim, која поддржув..
2,490 MKD
text_tax 2,110 MKD
Q² View 2-3 Days
Q2 ViewОсновната намена на View е да ја зголеми сигурноста и комфорот на возење во деликатни услови ..
1,389 MKD
text_tax 1,177 MKD
Q²M  APC 1000 New
Q²M  APC 1000 (All Purpose Cleaner)Q²M APC , производ кој се одликува по својата супериорност, ..
890 MKD
text_tax 754 MKD
Q²M  Leather BrushМека четка со влакна од коњнска грива. Посебно изработени за максималнен резу..
490 MKD
text_tax 415 MKD
Q²M  Preserve 2-3 Days
Q2M Preserve Preserve е производ наменет за брзо реставрирање на побелените пластики со голема ..
690 MKD
text_tax 585 MKD
Q²M  Quick Detailer Q²M  Quick Detailer, производ кој се одликува по својата супериор..
600 MKD
text_tax 508 MKD
Q²M  Quick Detailer  1000Q²M  Quick Detailer, производ кој се одликува по својата суп..
1,190 MKD
text_tax 1,008 MKD
 Q2M Soft Dryer 60x80GYEON Q2M Soft Dryer  е микрофибер крпа за сушење. Специјално ди..
790 MKD
text_tax 669 MKD
Q²M  Tire Cleaner 1000Производ за детално чистење  на гуми и сите гумени делови на автомоб..
990 MKD
text_tax 839 MKD
Q²M  Tire ExpressПроизвод за нега на гуми, наменет за секојдневна употреба без несакани дејства..
790 MKD
text_tax 669 MKD
Q²M Bathe + 2-3 Days
Q2M Bathe +  pH Neutral Shampoo with SIO2 (hydrophobic)Bathe +  е неутрален pH шампон со S..
990 MKD
text_tax 839 MKD
Q²M Ceramic Detailer New
Q²M  Ceramic Detailer Q²M Quick Detailer, производ за брза SIO2 заштита за третирана и не ..
890 MKD
text_tax 754 MKD
Q²M Ceramic Detailer 1000 New
Q²M  Ceramic Detailer  1000Q²M Quick Detailer, производ за брза SIO2 заштита за третирана ..
1,390 MKD
text_tax 1,178 MKD
Q²M Cure Q²M Cure е врвен производ за одржување на каварцната керамика, дизајниран да се аплици..
890 MKD
text_tax 754 MKD
Q²M Fabric Cleaner 1000 2-3 Days
Q²M Fabric Cleaner  1000mlQ²M FabricCleaner производ наменет за ефикасно чистење на ткаенина пр..
990 MKD
text_tax 839 MKD
Q²M Interior Detailer New 2-3 Days
Q²M Interior Detailer Q²M Interior Detailer е високо хигиенски производ кои ги отстранува сите ..
690 MKD
text_tax 585 MKD
Q²M Iron 2-3 Days
Q²M IronПроизвод наменет за детално чистење и хемиска деконтаминација на секој надворешен дел од авт..
890 MKD
text_tax 754 MKD
Q²M Leather Cleaner Strong 1000mlQ²M Leather Cleaner Strong производ наменет за ефикасно чистење на ..
1,490 MKD
text_tax 1,263 MKD
Q²M Leather Cleaner StrongQ²M Leather Cleaner Strong производ наменет за ефикасно чистење на кожа пр..
890 MKD
text_tax 754 MKD
Q²M Leather SET StrongQ²M Leather SET е комплетен сет за третман на кожа! Составен од:- Q²M Lea..
1,890 MKD
text_tax 1,602 MKD
Polish Wipe 40x40-Best for polish removal -Припремата на лакот пред аплицирање на керамичка заштита ..
380 MKD
text_tax 322 MKD
Q2M Prep Керамичката заштита како Mohs, Prime или Dura Bead бара одлична подготовка на пов..
790 MKD
text_tax 669 MKD
Q2M Prep 1000ml.Керамичката заштита како Mohs, Prime или Dura Bead бара одлична подготовка на п..
1,290 MKD
text_tax 1,093 MKD
Silk Dryer 50x55Q²M Silk Dryer е иновативен материјал за сушење кој го претстави Gyeon во 2015 год.О..
650 MKD
text_tax 551 MKD
Q²M Silk Dryer 70x90 2-3 Days
Silk Dryer 70x90 (extra large)Q²M Silk Dryer е иновативен материјал за сушење кој го претстави Gyeon..
850 MKD
text_tax 720 MKD
Q²M Silk Mitt Q²M Silk Mitt, е посебна ракавица која е специјално дизајнирана за лесно сушење н..
690 MKD
text_tax 585 MKD
Q²M Soft Wipe 40x60Q²M Soft Wipe е изработена од максимално мек материјал со ласерски сечени рабови,..
390 MKD
text_tax 331 MKD
Suede 40x40Suede е високо квалитетна микрофибер крпа со кратко влакно, ласерски изработена без рабов..
290 MKD
text_tax 246 MKD
Q²M Tar  (1000ml)Q²M Tar е примарен производ во процесот на детаилинг, каде е потребно брзо и е..
1,490 MKD
text_tax 1,263 MKD
Q²M Tire Brush New
Q²M Tire BrushTire Brush Large е  сигурна четка за чистење на гума и секаков гумен материјал , ..
389 MKD
text_tax 330 MKD
Q²M Vinyl Cleaner 2-3 Days
Q²M Vinyl CleanerQ²M Vinyl Cleaner е производ наменет за детално чистење на пластика. Овој производ ..
890 MKD
text_tax 754 MKD
Q²M Wash pad New
Q²M Wash PadQ²M Wash Pаd е основна алатка за професионално и детално миење на надворешниот дел од во..
990 MKD
text_tax 839 MKD
Water SpotWater spot е едноставен производ за употреба за чистење на исушени капки од вода. Пред упо..
690 MKD
text_tax 585 MKD
Q2M Wet Coat Wet Coat од Gyeon е револуционерен спреј силант кој дава инстант заштита - ед..
890 MKD
text_tax 754 MKD
Q2M Wet Coat 1000Wet Coat од Gyeon е револуционерен спреј силант кој дава инстант заштита - едн..
1,390 MKD
text_tax 1,178 MKD
Q²M Wheel Brush Large 2-3 Days
Q²M Wheel Brush LargeWheel Brush Large е изузетно мека и сигурна четка за чистење фелни, без притоа ..
1,390 MKD
text_tax 1,178 MKD