Ho.Re.Ca

Ho.Re.Ca
Прикажи:
Подреди според:

Bacteryd Fast

Bacteryd FastBF е алкохолно средство  за чистење нa површини, за брзо дејствување , кој не ба..

Bathy Plus

BATHY PLUS - Специјален детергент за лесно чистење на санитарна опрема и бањи,  pH &l..

Brillstov 2G

BRILLSTOV 2G - Кисело pH средство за МАШИНАТА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ, СРЕДСТВО ЗА ПЛАКНЕЊЕ, Сјај за машина..

BrillStov Neutral

BRILLSTOV NEUTRAL - СЈАЈ ЗА МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ,  СРЕДСТВО ПРИ ПЛАКНЕЊЕ - за средн..

Carpet Cleaner

CARPET CLEANER - детергент за детално и хемиско чистење на  ткаенини, теписи алкантара , о..

Dekalk 2-3 Days

Dekalk

DEKALK -  средство за чистење бигор (каменец) во машина за миење за садови , разна опрема и куј..

Dethy

DETHYБлагодарение на нејзината исклучително моќенa и иновативенa  формула, DETHY  без напо..

Grill Brill

GRILL Brill е специјално формулиран за отстранување на тврдокорните изгорени остатоците од..

Handy Net

HANDY NET е повеќе наменски кремaст антибактериски течен сапун , идеален за миење и дезинфицира..

Inox Shine

INOX SHINE - Средство за чистење, полирање и заштита на метални, иноксни површини ,  ..

Mafrapav Daily

MAFRAPAV DAILY - Средство за чистење на подови , рН 9,5MAFRAPAV DAILY, благодарение на негова..

Mafrapav Degreaser

MAFRAPAV DEGREASER - Средство за чистење подови , рН> 12.MAFRAPAV DEGREASER е специјално&n..

Mafrapav Plus

MAFRAPAV PLUS - Средство за чистење подови, природен камен, теракот, порцелан . pH > 12.MAFRAPAV ..

Mix

MIX - Концентриран течен детергент за перење алишта , pH 10 Благодарение на својата ексклу..

Morbid Fioc

MORBID FIOC - Омекнувач за алишта  pH 7 .MORBID FIOC, e со високо иновативна формула ,што ..

Sgrasso Food

SGRASSO FOOD  - Универзален санитарен обезмастувач   pH 10 SGRASSO FOOD е со сре..

Splendorpiatti

SPLENDORPIATTIKонцентриран производ ,само половина лажица е потребно за миење садови.Производот треб..

Split

Split -  примарно средство за нега на вашето возило! СПЛИТ е едноставен производ ко..

299 MKD Со данок: 253 MKD

Split 5

Split 5 -  примарно средство за нега на вашето возило!СПЛИТ е едноставен производ кој ги..

989 MKD Со данок: 838 MKD

Stov Bar

STOV BAR - детергнет за машина за чаши ,   средна/ тврда вода PH 12,4 Производ с..

Stov Brill "2in1"

Stov Brill "2 во 1"Течен детергент за машина за садови со двојна акција + средство за плакнење , пог..

Stov Strong

STOV STRONGДЕТЕРГЕНТ ЗА  МАШИНИ ЗА МИЕЊЕ САДОВИ,  тврда вода.   рН> 12STOV ST..

Wendy

Wendy Венди е високо квалитетен магичен сунгер кој е наменет за темелно чистење!  Густата ..

90 MKD Со данок: 76 MKD