Labocosmetica


                                                                                              
Aquavelox - Керамичка заштита за стаклоAquavelox е керамичка заштита за стакло која се разликува од ..
990 MKD
text_tax 839 MKD
Beneficia  -  Wet Coat (инстант Sio2 заштита)Овој производ е базиран на флорополимерна тех..
950 MKD
text_tax 805 MKD
Beneficia  -  Wet Coat (инстант Sio2 заштита)Овој производ е базиран на флорополимерна тех..
380 MKD
text_tax 322 MKD
Comfort Car Wash PadОвој пад - сунгер за миење на возила се разликува од останатите според материјал..
450 MKD
text_tax 381 MKD
Cronos - Брз декарбонајзерВисоко квалитетен декарбонајзер!  за само неколку минути после аплици..
690 MKD
text_tax 585 MKD
Cupido - Sealant nanoglazeВисока заштита која се одликува со сјајност и длабочина  како природе..
1,090 MKD
text_tax 924 MKD
Cupido 100ml - Sealant nanoglazeВисока заштита која се одликува со сјајност и длабочина  како п..
450 MKD
text_tax 381 MKD
Derma - Revitalizing leather cleaner Derma е концетриран чистач со балансирана формула која има..
790 MKD
text_tax 669 MKD
Derma - Revitalizing leather cleaner 100ml. Derma е концетриран чистач со балансирана формула к..
320 MKD
text_tax 271 MKD
Derma Sealant / Leather CoatDerma Sealant  е базиран на природни полимери кои и дозволуваат на ..
950 MKD
text_tax 805 MKD
Derma Sealant / Leather Coat 100mlDerma Sealant  е базиран на природни полимери кои и дозволува..
450 MKD
text_tax 381 MKD
Double Face - Ultra Microfiber 40x40Double Face е микрофибер крпа со две различни лица. Идеална за а..
380 MKD
text_tax 322 MKD
Ductile - APC Cleaner ( All Purpose Cleaner)Ductile All Purpose Cleaner е повеќе наменски производ к..
690 MKD
text_tax 585 MKD
Ductile - APC Cleaner ( All Purpose Cleaner)Ductile All Purpose Cleaner е повеќе наменски производ к..
2,390 MKD
text_tax 2,025 MKD
Energo -  Брза солуција за отстранување на кисел дожд и флеки од бигор (деконтаминација)Ефикасн..
750 MKD
text_tax 636 MKD
Gladius S12 OrbitaleGladius 12" орбитална машина!Производство: Made in Italy ..
15,990 MKD
text_tax 13,551 MKD
Gladius S15 OrbitalGladius 15" Орбитална машинаПроизводство : Made in Italy!      &nb..
18,500 MKD
text_tax 15,678 MKD
GLICO 500ml  - acid based fabric cleaner Галико е патентирана формула на Labocosmetica , с..
690 MKD
text_tax 585 MKD
Hydra - Hyper Dressing Мулти наменски хајпер дресинг за надворешни и внатрешни пластики, кожни ..
850 MKD
text_tax 720 MKD
Hydra 100ml - Hyper Dressing Мулти наменски хајпер дресинг за надворешни и внатрешни пластики, ..
350 MKD
text_tax 297 MKD
Labo Package 100ml - Revita WASH & COAT Shampoo 100ml  (нано шампон со керамичка зашти..
1,190 MKD
text_tax 1,008 MKD
Labo Package 500ml - Revita WASH & COAT Shampoo 500ml  (нано шампон со керамичка зашти..
2,790 MKD
text_tax 2,364 MKD
Ma-Fra STC Coating - 70%  SI205  +  30%  Ti02 - Само за Професионална ..
5,790 MKD
text_tax 4,907 MKD
Microsuede 15x11Микрофибер карпа 15x11 за нанесување керамичка заштита..
69 MKD
text_tax 58 MKD
Microsuede 40x40Микрофибер крпа 40x40 наменета за бришење на керамичка заштита..
250 MKD
text_tax 212 MKD
NERO  -  Дресинг за гумени / пластични површиниНеро е средство наменето за заштита на гуме..
890 MKD
text_tax 754 MKD
Neve - Неутрален детаилинг шампон / Detailing pre-wash foamNeve е pH неутрален и  високо пенлив..
750 MKD
text_tax 636 MKD
Neve - Неутрален детаилинг шампон / Detailing pre-wash foamNeve е pH неутрален и  високо пенлив..
2,190 MKD
text_tax 1,856 MKD
Omnia 2.0 Omnia е совршен производ за целосно внатрешно и детално чистење на ентериер во возило..
700 MKD
text_tax 593 MKD
Perfecta - Quick Detailier / High Gloss & ProtectionPerfecta е високо квалитетен производ кој се..
790 MKD
text_tax 669 MKD
Perfecta - Quick Detailier / High Gloss & ProtectionPerfecta е високо квалитетен производ кој се..
320 MKD
text_tax 271 MKD
Perfecta Sio2 New
Perfecta SIO2 - Ceramic Quick Detailer Нова верзија на Perfecta so Sio2 керамичка заштита!..
890 MKD
text_tax 754 MKD
Polishing Cloth 60 x 40  - Ultra Microfiber Polish & Compound RemoverPolishing Cloth - Поли..
300 MKD
text_tax 254 MKD
Primus Primus е моќен алкален производ (без сода) кој дава богата пена кога се користи со Foam ..
790 MKD
text_tax 669 MKD
Primus 5kg New
Primus 4500mlPrimus е моќен алкален производ (без сода) кој дава богата пена кога се користи со Foam..
2,290 MKD
text_tax 1,941 MKD
PURIFICA 1000 Деконтаминација - нано шампон за корекција на керамичка заштитаНано шампон со aci..
990 MKD
text_tax 839 MKD
Reflecto - Засилувач. каталист за керамичка заштитаReflecto, е заврстувач на керамиката која е потре..
790 MKD
text_tax 669 MKD
REVITAX - Wash & CoatНапредна технологија на неутрален шампон со Sio2Неговата намена првичн..
990 MKD
text_tax 839 MKD
REVITAX - Wash & Coat  100mlНапредна технологија на неутрален шампон со Sio2Неговата н..
390 MKD
text_tax 331 MKD
Satino  - Шампон за мат финиш-       Шампон со одлични пер..
790 MKD
text_tax 669 MKD
SEMPER - Неутрален шампон со висок степен на лубрикација-      &n..
690 MKD
text_tax 585 MKD
Sidero  (Iron Remover + Anti-Lime Action)Sidero  е средство наменето за хемиска деконтамин..
790 MKD
text_tax 669 MKD
Super Dryer  60x80 - Ultra Microfiber Drying Cloth 530 GSMSuper Dry е примарна крпа после миење..
749 MKD
text_tax 635 MKD
Top Buffing 60 x 40 - Super Soft Microfiber Cloth 530 GSMTop Buffing е ултра мека микрофибер крпа со..
450 MKD
text_tax 381 MKD
Venere - Glaze Sealant / PrimerVenere е прозивод кој се користи во крајната фаза на полирање, пред д..
790 MKD
text_tax 669 MKD
Veritas - Моќен обезмастувач, третман пред керамичка заштитаЗадолжителен производ на секој детаилер!..
1,151 MKD
text_tax 976 MKD
Veritas - Моќен обезмастувач, третман пред керамичка заштитаЗадолжителен производ на секој детаилер!..
390 MKD
text_tax 331 MKD