Q² View

2-3 Days Q² View

Q2 View


Основната намена на View е да ја зголеми сигурноста и комфорот на возење во деликатни услови на патот. Во проблематични услови за возење, возачот треба да е фокусиран на патот и визирот да биде јасен и чист. Q2 View ги заштитува и ги одржува прозорците чисти, ја одвраќа лесно водата и нечистотијата за максимална транспарентност. 
Овој производ дава две најважни карактеристики кои се бараат од ваков тип на производ, долготрајност и одвракање на водата. Предното и задното ветробрано стакло ќе бидат заштитени до 12 месеци од аплицирање, додека страничните и до 36 месеци.
Апликација:  Подготви ја и исчисти ја површината со Q2 CLEANSE.  Аплицирај слој од Q2 REPEL (повтори ако е потребно),  
Избегнувај аплицирање на сонце!

Пакување: Q2 Cleanse 20ml / Repel 20ml / 2 x applicators / 4 x suede (крпа) / упатство за употеба


 
                                                                       

Напишете коментар или оценка

Забелешка: HTML-от не е преведен!
    Лош           Добар

  • Прегледи: 5846
  • Производител: Gyeon
  • Код: View
  • Достапност: 2-3 Days
  • 1,389 MKD
  • Без данок: 1,177 MKD