Индустрија

Индустрија
Прикажи:
Подреди според:

Aston DB3

Aston DB3DB3 e особено индициран за отстранување на органски и протеински остатоци од сите видови по..

Aston DB5

Aston DB5 - Multi Purpose Cleаner Sanitizer / Моќна дезинфекциска течностОвој производ е особено п..

Bacteryd Fast

Bacteryd FastBF е алкохолно средство  за чистење нa површини, за брзо дејствување , кој не ба..

Bitum Solv

Bitum Solv - одстранување на битуменДетергент - Киселина ,осебно се користи за отстранување на бит..

BrillMotor Extra

BrillMotor Extra - екстра чистач за мотори Производот кој има способност да го отстрани било ..

Cemsolv

Cemsolv -  средство за одстранување бетон од градежни машиниCemsolv е детергент -  кисел..

HP12 5Kg

HP 12 -  посебен моќен универзален чистач!Повеќенаменски , универзален , сестран ...&..

1,950 MKD Со данок: 1,653 MKD

Mafrapav Daily

MAFRAPAV DAILY - Средство за чистење на подови , рН 9,5MAFRAPAV DAILY, благодарение на негова..

Mafrapav Degreaser

MAFRAPAV DEGREASER - Средство за чистење подови , рН> 12.MAFRAPAV DEGREASER е специјално&n..

Mafrapav Plus

MAFRAPAV PLUS - Средство за чистење подови, природен камен, теракот, порцелан . pH > 12.MAFRAPAV ..

Maxan

Maxan - бактерицидно средство со пријатен мирис   Обезбедува ефикасна бактерицидно дејст..

Odorzero

Odorzero Идеалнен прозвод  за отстранување на непријатните миризби , особено во рибарн..

Resolver

Resolver - обезмастувач, бигор, индустријаТемелно и длабинско чистење на плочки и подови во индуст..

SuperMafraSol

SUPERMAFRASOL - Лидер во класата на безконтактно чистење, со високо анти-статик дејство.Погоден за..

450 MKD Со данок: 381 MKD

SuperMafraSol 25

SUPERMAFRASOL - Лидер во класата на безконтактно чистење, со високо анти-статик дејство.Погоден за..

SuperMafraSol 6kg

SUPERMAFRASOL - Лидер во класата на безконтактно чистење, со високо анти-статик дејство.Погоден за..