Професионална употреба

Професионална употреба
Прикажи:
Подреди според:
Aston DB3 Out Of Stock

Aston DB3

Aston DB3DB3 e особено индициран за отстранување на органски и протеински остатоци од сите видови по..

BrillMotor Extra

BrillMotor Extra - екстра чистач за мотори Производот кој има способност да го отстрани било ..

Clorosan

ClorosanCLOROSAN е концентриран алкален детергент без пена со висока содржина на активен хлор. &..

Cromobrill 2G

Cromobrill 2GCROMOBRILL е детергент формулирани за да ги отстрани дамките и траги од оксидација..

Fast & Black 2G

Fast&Black 2G - полир за гумиFast & Black  произлегува како директно барање од н..

2,490 MKD Со данок: 2,110 MKD

Flux Shampoo

FLUX Neutral Shampoo - неутрален шампон Флукс е шампон со само-сушечки ефект создаден значите..

Jedy 2 Super Foam

Jedy 2 Super Foam - Супер активна пена, максимум безбеднаJedy 2 е Супер активна пена со ..

Killer 6kg

 Killer - средство за безбедно одстранување инсекти• Брзо ги отстранува сите траги од инсекти о..

1,590 MKD Со данок: 1,347 MKD

Mangusta

Mangusta - активна пена,  одмастувач, предперењеMANGUSTA претставува највисок израз на МА-FR..

Nouveau Noir

Nouveau Noir - Црн полир за гума Гумите често се запоставени со нега и одржување , а тие се н..

Plastic spray

Plastic spray bottle - пластично шише со прскалкаОва е идеална алатка за раствор на хемикалии со вод..

249 MKD Со данок: 211 MKD

Power Wheel

Power Wheel - средство за детално чистење на фелни (бандажи)Power Wheel (new formula) достапна од ..

Pre Soak Foam

Silver PreSoak - Активна пенаАлкална активна пена за безконтактно миење со средна пенливост и со в..

Pulimax 2-3 Days

Pulimax

PULIMAX - лидер за хемиско и детално чистење УНИВЕРЗАЛЕН ДЕТЕРГЕНТ/ОДМАСТУВАЧ ЗА ТЕМЕЛНО ЧИСТЕЊ..

Pulimoscerini insect

Pulimoscerini insect Средство за безбедно отстранување инсекти• Брзо ги отстранува сите траги о..

Resolver

Resolver - обезмастувач, бигор, индустријаТемелно и длабинско чистење на плочки и подови во индуст..

Silver Prewax (шампон)

Silver Neutral Shampoo - Prewax Silver Prewax е идеален миризлив детергент, неутрален шампон ..

Silver Wax (Восок)

SILVER LINE WAX Концентриран течен восок кој овозможува долго заштитно дејство и голем сјај н..

Splendorlega 6kg

Splendorlega - чистач за фелни Splendorlega  е моќен обезмастувач и чистач, дизајниран да ..

1,750 MKD Со данок: 1,483 MKD

Super Dryer

Super Dryer  60x80 - Ultra Microfiber Drying Cloth 530 GSMSuper Dry е примарна крпа после миење..

890 MKD Со данок: 754 MKD

SuperMafraSol

SUPERMAFRASOL - Лидер во класата на безконтактно чистење, со високо анти-статик дејство.Погоден за..

450 MKD Со данок: 381 MKD

SuperMafraSol 25

SUPERMAFRASOL - Лидер во класата на безконтактно чистење, со високо анти-статик дејство.Погоден за..

SuperMafraSol 6kg

SUPERMAFRASOL - Лидер во класата на безконтактно чистење, со високо анти-статик дејство.Погоден за..

White Schiuma Attiva 4g

WHITE SCHIUMA ATTIVA 4G - (Активна пена со снег ефект)Концентрирана активна пена со висока пенливост..